ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی در فر با مرغ و گوشت

دلمه قارچ,طرز تهیه دلمه قارچ,دستور پخت دلمه قارچ,درست کردن دلمه قارچ

آموزش آشپزی و دستور پخت دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم دلمه قارچ

پیاز :•: 1 عدد

سیر ریز شده :•: دو حبه

گوشت یا مرغ :•: 300 گرم

قارچ بسیار بزرگ بدون ساقه :•: 10 عدد

پنیر پیتزا رنده شده :•: نصف فنجان

خرده نان فرانسوی :•: نصف فنجان

برگ نعنای خرد شده :•: یک قاشق سوپخوری

جعفری خرد شده :•: دو قاشق سوپخوری

روغن زیتون :•: یک سوم فنجان

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

دلمه برگ مو,طرز تهیه دلمه برگ مو,دلمه برگ مو رزا منتظمی,دلمه برگ مو ترکی,دلمه برگ مو تبریزی

دلمه قارچ با پنیر پیتزا,دلمه قارچ بدون فر,دلمه قارچ با گوشت,دلمه قارچ با مرغ,دلمه قارچ و مرغ,دلمه قارچ و سیب زمینی,دلمه قارچ در مایکروفر,دلمه قارچ پنیری

آموزش آشپزی و دستور پخت دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه دلمه قارچ

برای تهیه دلمه قارچ ابتدا فر را با درجه حرارت 400 فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.  قارچها بشورید بشوری و خشک کنید و کلاهک آن را جدا کنید.

نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

گوشت یا مرغ را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده تفت دهید تا کاملا بپزد . بعد از طبخ گوشت آنرا کنار بگذارید.

سپس در کاسه ای گوشت ، پنیر،خرده نان و نعنا و جعفری را همراه با سیر و 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون مخلوط کنید و نمک،فلفل سیاه به هر مقدار که تمایل دارید بروی مواد بپاشید.

سینی فر را در آورید و 1قاشق روغن کف سینی بریزید و با قلمو روغن را به همه جای سینی بکشید و قارچها را در سینی بچینید و مایع آماده شده را با قاشق درون قسمت خالی قارچها بریزید

و اضافه روغن زیتون را روی مواد قارچ ها آرام بریزید و در فر قرار دهید و 25 دقیقه دیگر سینی را از فر خارج کنید و دلمه قارچ را در بشقابی بگذارید و نوش جان کنید.

دلمه های دیگر مانند دلمه برگ مو و دلمه بادمجان به سبزی دلمه احتیاج دارند ولی دلمه قارچ نیازی به سبزی ندارد.

دلمه بادمجان,طرز تهیه دلمه بادمجان,دستور پخت دلمه بادمجان,دلمه بادمجان ترکی,دلمه بادمجان تبریزی

آموزش طرز تهیه دلمه قارچ خوشمزه و مجلسی در فر با مرغ و گوشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی