ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

فوت و فن های طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی با قارچ

مرغ پرتقالی,طرز تهیه مرغ پرتقالی,دستور پخت مرغ پرتقالی

آموزش آشپزی و طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم مرغ پرتقالی

سینه مرغ :♦: 600 گرم

قارچ :♦: 230 گرم

ژامبون :♦: 110 گرم

پرتقال :♦: 4 عدد

پیاز :♦: 1 عدد

رازیانه :♦: 1 عدد

کره :♦: 2 قاشق سوپ‎خوری

روغن زیتون :♦: 2 قاشق سوپ‎خوری

ادویه فرانسوی :♦: 2 قاشق چای‌خوری

نمک :♦: به مقدار لازم

فلفل :♦: به مقدار لازم

بال سوخاری چینی,طرز تهیه بال سوخاری چینی,دستور پخت بال سوخاری چینی

مرغ پرتقالی,مرغ پرتقالی هانی شف,مرغ پرتقالی مامی سایت,مرغ پرتقالی مهرسا,مرغ پرتقالی شف طیبه,مرغ پرتقالی در فر,مرغ پرتقالی طرز تهیه,مرغ پرتقالی با زنجبیل,مرغ پرتقالی خوشمزه,مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی,طرز تهیه مرغ پرتقالی در فر,مرغ با سس پرتقال در فر,طرز تهیه مرغ پرتقالی با زنجبیل,طرز تهیه مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی

آموزش آشپزی و طرز تهیه مرغ پرتقالی خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه مرغ پرتقالی

برای تهیه مرغ پرتقالی ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به‌صورت شنیسلی خرد می‌کنیم. کره را در یک تابه گود بر روی حرارت ملایم ذوب می‎کنیم. سینه‎های مرغ را اضافه کرده، حدود 15 دقیقه (بسته به ضخامت گوشت) سرخ می‎کنیم تا جایی که قهوه‎ای رنگ شده و کاملا بپزد.

در این بین قارچ را همراه با رازیانه و ژامبون آماده می‎کنیم. قارچ را به خوبی شسته و برش می‎زنیم. برگ‎های بیرونی رازیانه، ریشه و دیگر قسمت‎ها را جدا کرده و ریز برش می‎زنیم. پوست پیاز را گرفته و حلقه‎ای خرد می‎کنیم. ژامبون را به شکل باریکه‎های کوچک برش می‎زنیم.

مرغ را پس از سرخ شدن از تابه خارج می‎کنیم. در ادامه روغن زیتون را اضافه کرده و تا 1 دقیقه حرارت می‎دهیم. حلقه‎های برش خرده پیاز را در کنار قارچ، رازیانه و ژامبون اضافه کرده، بر روی حرارت ملایم در حالی که گهگاه مواد را تفت می‎دهیم، تا 15 دقیقه سرخ می‎کنیم.

مرغ را به تابه بازگردانده و ادویه فرانسوی را همراه با نمک و فلفل بر روی آن می‎پاشیم. آب 4 عدد پرتقال را بگیرید و کمی هم از پوست آن را برای تزئین رنده کنید.

آب پرتقال را بر روی مواد درون تابه ریخته و حرارت را طوری تنظیم می‎کنیم که مایع درون تابه کمی جوش بزند. شعله را کم می‌کنیم تا مرغ پرتقالی آرام بپزند و سس کمی غلیظ شود. غذا آماده است. با برنج یا نان نوش جان کنید.

کوکوی مرغ,طرز تهیه کوکوی مرغ,دستور پخت کوکوی مرغ چرخ کرده,کوکوی مرغ شمالی,کوکوی مرغ گیلانی

مرغ پرتقالی

نظرات (۱)

خودتون درست کردید؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی