ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه خورش ریواس خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ

باقلا قاتق,باقاله قاتق,طرز تهیه باقلا قاتق,دستور پخت باقلا قاتق,درست کردن باقلا قاتق

خورش ریواس با مرغ,خورش ریواس با گوشت,خورش ریواس با رب انار,خورش ریواس با لپه,خورش ریواس خوشمزه,خورش ریواس و کنگر,خورش ریواس کردستان

دستور آشپزی و طرز تهیه خورشت ریواس خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه خورش ریواس

برای تهیه خورش ریواس ابتدا نعنا و جعفری را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو خرد کنید و یا در خردکن بریزیدو سپس درقابلمه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید و سبزی ها را در روغن تفت دهید.

پیازها را پوست بگیریر و بشورید وروی تخته با چاقو نگینی خرد کنید،قابلمه را روی گاز بگذارید و شعله را روی کم بگذارید و روغن در قابلمه بریزید و صیر کنید تا داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید

و تفت دهید و گوشت گوسفندی یا سینه مرغ را روی تخته به شکل مربع مربع برش دهید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا رنگ گوشت تغییر کند سپس نعنا و جعفری خرد شده را بیفزایید.

و مخلوط کنید.یک قاشق آرد برنج را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید در قابلمه بریزید( تا خورشت لعاب بیشتری بیندازد) 3 لیوان آب،نمک،فلفل به خورشت اضافه کنید و صبر میکنید تا خورشت ریواس جا بیفتد.

در این فرصتی که دارید پوست ریواس ها را بگیرید و به اندازه 3 ساتیمتر 3سانتیمتر خرد کنید و به محض جا افتادن خورشت ریواسها را اضافه کنید و دیگر هم نزنید و در قابلمه را بگذارید تا 15 دقیقه بعد که خورشت ریواس شما آماده برای نوش جان کردن با پلو است.

خورشت کرفس,طرز تهیه خورشت کرفس,دستور پخت خورشت کرفس,خورشت کرفس مجلسی

منبع : آموزش طرز تهیه خورش ریواس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی