ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه هات داگ تنوری خوشمزه با قارچ و پنیر پیتزا

ساندویچ مرغ , طرز تهیه ساندویچ مرغ , دستور پخت ساندویچ مرغ , درست کردن ساندویچ مرغ

هات داگ خانگی,هات داگ تنوری,هات داگ پنیری,هات داگ با قارچ و پنیر,هات داگ با سس قارچ,هات داگ در خانه,هات داگ مخصوص

دستور آشپزی و طرز تهیه ساندویچ هات داگ خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه هات داگ تنوری

برای تهیه هات داگ تنوری ابتدا  فر را روی 180 درجه ساتیگراد قرار دهید تا گرم شود،سپس پوست سوسیس ها را بگیرید و در سیخ جوجه گردان فر سوسیس ها را دانه دانه فرو کنید

بعد 2 قاشق روغن را در پیاله ای بریزید و چاقو را در روغن بزنید و سپس روی سوسیس ها شیار ایجاد کنید تا تمام سوسیس چاک خورده باشد

و روی آنها پودر سیر،پودر فلفل،آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید بپاشید و سوسیس ها را در فر قرار دهید و روی حالت جوجه گردان قرار دهید تا تماما نقاط سوسیس گریل شود.

اگر فر در دسترس شما نیست میتوانید در قابلمه ای کوچک 1/3 روغن سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود

سپس روی سوسیس ها با چاقو شیارهای ایجاد کنید و در روغن داغ آرام قرار دهید و پس از سرخ شدن در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن برود.

قارچ ها خرد کنید و در تابه ای با روغن تفت دهید تا بخوبی نرم و پخته شوند . سپس کنار بگذارید تا زمان اماده کردن هات داگ درون نان ساندویچ قرار دهیم.

خیارشور ها را نگینی خرد کنید.سپس داخل نان ساندویجی ها را خالی کنید و سس مایونز را در نان پخش کنید تا به تمام نان آغشته شود

و هر یک سوسیس را در یک نان قرار دهید و روی سوسیس خیارشور بگذارید و در سینی نانها را کنار هم به ترتیب بگذارید.

پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در تابه کره را بیندازید و زیر شعله را کم کنید تا کره آب شود سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود و بعد فلفل سبزها را خرد کنید

و به مواد تابه بیفزایید و با هم مخلوط کنید و در آخر مواد تابه را به همراه قارچ روی نان و سوسیس هات داگ بریزید و با پنیر روی مواد را بپوشانید.

(با آب پاشی خیلی کم اب روی پنیر بپاشید تا بهتر پخته و کش دار شود) و در هر نان را در فویلی آلومینیومی قرار دهید تا نان نسوزد و برای آب شدن کامل پنیر با چاقو چند سوراخ ریز روی قسمتی که

پنیر ریخته اید ایجاد کنید و در فر قرار دهید تا با دمای 180 درجه ساتیگراد بمدت 30 دقیقه هات داگ شما آماده و نوش جان کنید.

ساندویچ تن ماهی , طرز تهیه ساندویچ تن ماهی , دستور پخت ساندویچ تن ماهی

منبع : هات داگ تنوری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی