آموزش طرز تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه با مرغ و کالباس
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه
مواد لازم سالاد الویه
سیب زمینی آب پز :•: یک عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم
سینه مرغ یا کالباس :•: 400 گرم
تخم مرغ آب پز :•: یک عدد
خیار شور :•: 200 گرم
هویج :•: یک عدد متوسط
روغن زیتون :•: 2 قاشق غذاخوری
کنسرو نخود فرنگی :•: 4 قاشق غذاخوری
ماست چکیده کم چرب :•: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد الویه مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه سالاد الویه
برای تهیه سالاد الویه در ابتدا سیب زمینی پخت شده و تخم مرغ آب پز را رنده می کنیم ، گوشت سینه مرغ را از که قبلا با نمک و پیاز آب پز کرده ایم ریش ریش می کنیم.
هویج را هم که در کنار تخم مرغ ها نیم پز کرده ایم پوست گرفته و رنده می کنیم ، سپس خیار شور را هم رنده می کنیم و به همراه نخود فرنگی به مواد اضافه می کنیم.
در آخر ماست چکیده ، فلفل ، نمک و روغن زیتون را خوب به هم می زنیم تا یکدست شود و به مواد اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم.
بهتر است پیش از سرو سالاد الویه نیم ساعت در یخچال بماند تا خوب جا بیفتد.
برای تزیین سالاد الویه مانند کیک مرغ می توانیم ایده های بسیاری پیاده کنیم .
بزودی تصاویری از تزیین سالاد الویه برای ایده دادن به بازدیدکنندگان گرامی در سایت قرار خواهد گرفت.
آموزش طرز تهیه سالاد الویه قالبی مجلسی و خوشمزه با مرغ و کالباس
- ۹۶/۰۱/۰۹