آموزش طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه نذری + روش تزیین آش رشته
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه
مواد لازم برای آش رشته
«« لوبیا چیتی :•: 1 لیوان »»
«« نخود :•: 1 لیوان »»
«« عدس :•: 1 لیوان »»
«« لوبیا سفید :•: 1 لیوان »»
«« آرد گندم :•: 1 قاشق غذاخوری »»
«« رشته آش :•: 600 گرم »»
«« پیاز داغ :•: 1 لیوان »»
«« سیر داغ :•: 1/2 لیوان »»
«« نعنا داغ :•: به مقدار لازم برای تزیین »»
«« کشک :•: 1 کیلو گرم »»
«« سبزی آش :•: 2 کیلو گرم »»
طرز تهیه آش رشته
برای تهیه آش رشته ابتدا حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید. پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
نخود ، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید. یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید.
بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد. در آش رشته نمک نریزید چون معمولاً هم رشته و هم کشک به قدر کافی نمک دارد.
سبزی آش رشته
سبزی آش رشته متشکل از تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید و اسفناج است
عکس های تزیین آش رشته
تزیین آش رشته با کشک بصورت مجلسی
تزیین آش رشته ساده و سریع برای پخش کردن
تزیین آش کشک و رشته با پیاز داغ و سیر داغ و کشک فراوان
تزیین آش رشته به صورت شطرنجی و دم طاووسی
تزیین آش رشته به شکلی زیبا برای عروس و داماد
تزیین آش رشته به صورت سنتی و زیبا برای عصرانه
تزیین آش رشته به شکل خانم گل به دست برای خانم های جوان
تزیین آش رشته مجلسی با گردو و پیاز داغ فراوان برای افطار در ماه رمضان
آموزش طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه نذری + روش تزیین آش رشته
- ۹۶/۰۱/۰۸