ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور پخت و طرز تهیه آش جو مخصوص خوشمزه و مجلسی با کشک

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش جو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش جو : برای 6 الی 8 نفر

جو :•: 150 گرم

سبزی آش :•: 1 کیلو

نخود :•: نصف استکان

گوشت :•: 0/5 کیلو

عدس :•: 1 استکان

لوبیا سفید :•: نصف استکان

برنج :•: نصف استکان

پیاز :•: 2 عدد

کشک :•: به میزان کافی

نمک :•: به میزان کافی

فلفل :•: به میزان کافی

زرد چوبه :•: به میزان کافی

آش ماست , طرز تهیه آش ماست , پخت غذای آش ماست

 آش نخود , طرز تهیه آش نخود , پخت غذای آش نخود

طرز تهیه آش جو

برای تهیه آش جو ابتدا پیاز را پوست کنده، در روغن سرخ می کنیم. زرد چوبه رابه پیاز اضافه می کنیم تا زرد چوبه هم تفت بخورد.

حبوبات را از شب پیش خیس و چند بار آبشان را عوض کنید . سبزی را خرد کنید . گوشت را خرد و با کمی پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد .

حبوبات را در آن بریزید و روی حرارت ملایم بپزید . گوشت و حبوبات که نیم پز شدند سبزی را بیفزایید . نمک و فلفل را در آخر کار به آش جو اضافه کنید .

آش جو که جا افتاد مانند آش رشته ، کشک روی آن بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .

آش کشک , طرز تهیه آش کشک , پخت غذای آش کشک

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

نکاتی در مورد مواد آش جو

عدس دارای مواد مغذی، الیاف گیاهی، کربوهیدرات پیچیده و اسیدفولیک است. همچنین سرشار از مواد غذایی مفید به ویژه پروتئین و اسیدآمینه های مختلف و غنی می باشد.

کم کالری و کم چربی بوده و کلسترول ندارد. ماش مقوی اعصاب و نیروی دید چشم است و برای سردردهای گرم و تبهای گرم و حاد و امراض کلیه نافع است.

کسانی که در معده انها نفخ و گاز بسیار است مضر است. جو خاصیت نرم کنندگی دارد و ملین می باشد. به هضم غذا، کاهش کلسترول بد، پیشگیری از بیماریهای قلبی _ عروقی و جلوگیری از دیابت کمک می‌کند.

نخود تقویت‌کننده قلب بوده و در رفع یبوست‌های حاد و مزمن مؤثر است و برای درمان پوکی استخوان به دلیل منبع غنی کلسیم بسیار سودمند است. لوبیا قرمزادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند،

درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری است، سنگ کلیه را برطرف می‌کند و سینه و ریه را نرم می‌کند. لوبیا قرمز،  نخود و فلفل و ادویه گرم هستند. جو، عدس و ماش سرد هستند.

سایت تفریحی نمکستان http://namakstan.net/

دستور پخت و طرز تهیه آش جو مخصوص خوشمزه و مجلسی با کشک

  • ۹۶/۰۱/۰۷
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی