ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه سالاد یونانی اصل خوشمزه و مجلسی

سالاد یونانی,طرز تهیه سالاد یونانی,دستور سالاد یونانی,درست کردن سالاد یونانی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم سالاد یونانی

گوجه فرنگی :•: 2 عدد

فلفل دلمه ای سبز :•: 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز :•: 1 عدد

فلفل دلمه ای زرد :•: 1 عدد

پیاز قرمز :•: 1 عدد متوسط

زیتون سیاه  :•: به مقدار دلخواه

زیتون سبز :•: به مقدار دلخواه

لوبیا قرمز پخته :•: 1 پیمانه

روغن زیتون :•: به میزان لازم

سرکه بالزامیک :•: به میزان دلخواه

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

انگور :•: به میزان لازم

کاهو سالادی :•: 2 بوته

پنیر فتا :•: 2 پیمانه

خیار :•: 2 عدد

در صورت تمایل می توانید در سالاد یونانی از مرغ پخته شده و سیب زمینی آبپز هم استفاده نمایید.

سالاد تن ماهی,طرز تهیه سالاد تن ماهی,دستور پخت سالاد تن ماهی,درست کردن سالاد تن ماهی

سالاد یونانی مامی سایت,سالاد یونانی اصلی,سالاد یونانی با مرغ,سالاد یونانی با سیب زمینی,سالاد یونانی با شوید,سالاد یونانی رنگی

دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه سالاد یونانی

برای تهیه سالاد یونانی ابتدا برگ ها ی کاهو را از قسمت سر براحتی جدا کنید و در قابلمه ای از آب سرد بریزید این کار باعث ماندگاری بیشتر کاهو میشود و برگ های کاهو را از طول بترتیب در قابلمه بچینید

(این کار را برای رفتن گل ولای از بین برگ ها انجام میدهیم) و بعد از مدت کوتاهی هر کدام از برگ ها را بخوبی بشورید و آبکش کنید و برگ ها را تکان دهید و به طول در آبکش قرار دهید

تا آب آنها برود  و سپس روی تخته بگذارید و با چاقو آنها را خرد کنید بنظرم خیلی ریز خرد نکنید تا در سالاد بیشتر نمایان باشد.

خیارها را بشورید واگر دوست دارید پوست بگیرید و به هر مدل که دلخواهتان است خرد کنید من آنها را حلق حلقه برش میدهم تا در سالاد زیباتر باشد.پیازرا پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید

و فلفل دلمه ای ها را به شکل طولی و باریک برش دهید و گوجه فرنگی ها را هم میتوانید مربع شکل خرد کنید یا نه درشت فقط چند برش دهید.و پنیر فتا را نیز بشکل مربع یا مثلث برش دهید.

کاهو وخیار و گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای و پنیر فتا و زیتون سبز و سیاه و لوبیا قرمز و انگور ها را همگی در کاسه ای بزرگ بریزید و زیر و رو کنید تا کاملا قاطی شوند و سپس در ظرف شیشه ای بریزید.

در یک کاسه کوچک روغن زیتون و سرکه و نمک،فلفل را بریزید و هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند و سس طعم دلخواه شما شود و قبل از اینکه سالاد یونانی را نوش جان کنید سس را روی سالاد یونانی بریزید.

سالاد شیرازی,طرز تهیه سالاد شیرازی,دستور سالاد شیرازی,درست کردن سالاد شیرازی

آموزش کامل طرز تهیه سالاد یونانی اصل خوشمزه و مجلسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی