آموزش طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانه
مواد لازم سالاد تن ماهی
روغن زیتون :•: 1 قاشق غذا خوری
تن ماهی :•: 680 گرم
سیب زمینی :•: 450 گرم
ذرت شیرین :•: 6 عدد
پیازچه :•: 12 عدد
فلفل کبابی :•: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز :•: 1 عدد
سس لیمو :•: 1 نسخه
فلفل و نمک :•: به مقدار دلخواه
حلقه های لیمو ترش :•: به مقدار دلخواه
آب لیمو ترش :•: 2/1 فنجان
زیره سبز :•: 2 قاشق چایخوری
پوست لیمو :•: 2 قاشق چای خوری
گشنیز :•: 2 قاشق چایخوری
جعفری و پودر چیلی :•: برای تزئین
سیر :•: 2 عدد
دستور آشپزی و طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه سالاد تن ماهی
برای تهیه سالاد تن ماهی ابتدا تن ماهی را طبق دستوری که روی آن درج شده است 20دقیقه در قابلمه ای کوچک پر از آب قرار دهید. و یا اگر از تن استفاده نمیکنید میتوانید فیله ماهی را با طعم دهنده های چون روغن زیتون و فلفل و نمک مزه دار کنید
و روی سینی فر نصف قاشق روغن بریزید و با قلمو تمام سینی را چرب کنید و8 الی 12دقیقه تامل کنید تا فیله ماهی بپزد.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشکل مکعبی(مربع)خرد کنید ودر قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید تا سیب زمینی ها بپزند(نگذارید بحدی بپزد که له شوند)و زیر شعله را خاموش کنید و سیب زمینی ها پخته شده را در آبکشی قرار دهید تا خنک شوند.
پوست بلال ها را بگیرید و ذرت ها را از چوب بلال جدا کنید و بشورید و در آبکش قرار دهید.
جعفری و پیازچه ها را پاک کنید و بشورید و بگذارید آب آنها برود و روی تخته بگذارید و با چاقو خرد کنید و در کاسه ای بریزیدو فلفل کبابی ها را نیز خرد کنید و به مواد کاسه بیفزایید.
سپس سس لیمو را آماده کنید پوست 3 عدد لیمو را بگیرید و ریز ریز خرد کنید یا در خردکن بریزید تا خرد شود و 2 قاشق چای خوری از پوست لیمو را در کاسه ای بریزید و 2/1فنجان روغن زیتون و2/1فنجان آب لیمو ترش را بیفزایید و 2 عدد سیر را پوست بگیرید
و چرخ کنید و اضافه کنید و 2قاشق چایخوری زیره سبز و 2/1قاشق چای خوری نمک و 8/1قاشق چای خوری فلفل را به روی مواد بپاشید و کمی گشنیز حدودا برای 2 قاشق چایخوری خرد کنید
و به مواد اضافه کنید و مواد سس را زیر و رو کنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
ابتدا ظرفی که بشکل مستطیل باشد را تهیه کنید و تن ماهی یا ماهی پخته شده را در کف ظرف بریزید و بشکل یک دست در ظرف پخش کنید تا در تمام ظرف یکسان باشد
و 3/1از سس را بطور کم کم و قطره قطره روی تن ماهی ها بریزید و بعد سیب زمینی ها را بریزید و مجددا 3/1 از سس روی سیب زمینی ها بریزید به همین ترتیب ذرت را بریزید
و هر آنچه از سس باقیمانده است را روی مواد بریزید و در آخر نمک،فلفل به هر مقدار که تمایل دارید روی مواد بپاشید و روی سالاد تن ماهی را با سلفون و یا پلاستیک فریزر بپوشانید
و بمدت 2الی 3 ساعت در یخچال بگذارید و هنگام استفاده از سالاد تن ماهی میتوانید آن را با جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده بریزید و پودر چیلی روی آن بپاشید و با لیمو ترش تازه تزئین کنید.