طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و چند ترفند برای خوشمزه تر شدن آن
مواد لازم کوکو سبزی
سبزی ( گشنیز ، پیازچه و جعفری ) :•: 400 گرم
تخم مرغ :•: 9 عدد
آرد :•: 100 گرم
نمک و فلفل زردچوبه :•: به میزان لازم
سیر :•: ۳ حبه
ماست غلیظ یا پنیر خامه ای :•: به میزان لازم
گردو در صورت تمایل :•: به میزان دلخواه
طرز تهیه
تمام مواد کوکو را با هم مخلوط کرده ، چند دقیقه با همزن برقی به هم می زنیم و پس از اینکه خوب با هم مخلوط شدند مواد را روی ریلیف مت (relief mat)که حفره هایش را پر کرده ایم پخش می کنیم.
رولت را به مدت 15 دقیقه روی پنجره ی بالایی فر که از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم می پزیم.و بعد رولت کوکوسبزی که آماده شده و کمی سرد شد
برای داخل رولت 400 گرم پنیر خامه ای و 400 گرم تن ماهی را مخلوط کرده بین رولت می مالیم و لوله می کنیم و بعد در فاصله های 3 یا 4 سانتی رولت را برش می زنیم.
طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی و چند ترفند برای خوشمزه تر شدن آن
منبع : کوکو سبزی
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/5243-kookoo-sabzi.html
- ۹۵/۱۲/۱۱