ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن جوجه کباب

کباب دیگی , طرز تهیه کباب دیگی , پخت غذای کباب دیگی

جوجه کباب , طرز تهیه جوجه کباب , پخت غذای جوجه کباب

آموزش آشپزی و طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و مجلسی برای مراسم

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی

هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد

بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است

برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.

برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید ، مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید

آموزش کامل طرز تهیه کباب کوبیده مرغ آموزش طبخ کوبیده مخصوص مرغ

طرز تهیه جوجه کباب خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن جوجه کباب

منبع : جوجه کباب

آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/chicken-barbecue.html

  • ۹۵/۱۲/۰۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی