دستور طرز تهیه چند نوع فلافل و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن فلافل
طرز تهیه فلافل عربی
برای تهیه فلافل عربی ابتدا باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده
و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم
و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
دستور طرز تهیه چند نوع فلافل و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن فلافل
منبع : فلافل
آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/49731-falafel.html
- ۹۵/۱۲/۰۹