ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه چند نوع فلافل و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن فلافل

فلافل , طرز تهیه فلافل , دستور پخت فلافل , فلافل ترد

http://namakstan.ir/wp-content/uploads/2016/04/1488183609-58b3e1392e8c7.jpg

طرز تهیه فلافل عربی

برای تهیه فلافل عربی ابتدا باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده

و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم

و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.

در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.

دستور تهیه و فوت و فن های فلافل های خوشمزه لبنانی و خوزستانی

دستور طرز تهیه چند نوع فلافل و نکات مهم برای خوشمزه تر شدن فلافل

منبع : فلافل

آدرس صفحه منبع : http://namakstan.ir/49731-falafel.html

  • ۹۵/۱۲/۰۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی