ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه کوکو سبزی با نان تست و نان باگت مجلسی

 کوکو سبزی در نان تست , طرز تهیه کوکو سبزی در نان تست , پخت غذای کوکو سبزی در نان تست

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کوکو سبزی در نان تست را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم کوکو سبزی در نان تست :

سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده :♦: 250 گرم

تخم مرغ :♦: 3 عدد

گردوی خرد شده :♦: 2 الی 3 قاشق غذا خوری

پیاز رنده شده :♦: 1 عدد

آرد :♦: 1 الی 2 قاشق غذا خوری

نمک ، زردچوبه و فلفل :♦: به مقدار لازم

روغن :♦: برای سرخ کردن

نان تست سبوس دار :♦: 10 الی 12 عدد

کوکو سیب زمینی, طرز تهیه کوکو سیب زمینی,دستور پخت کوکو سیب زمینی

کوکوی رشته ای , طرز تهیه کوکوی رشته ای , پخت غذای کوکوی رشته ای

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو سبزی با نان تست مخصوص و خوشمزه در منزل

طرز تهیه کوکو سبزی با نان تست :

برای تهیه کوکو سبزی با نان تست ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کنید . با کارد وسط نان های تست را در آورید . از ماهیتابه نچسب با کف ضخیم و در دار استفاده کنید .

کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نانهای تست را در ماهیتابه قرار دهید و از مایه کوکو وسط آنرا پر کنید و شعله را کم کنید و در ماهیتابه را ببندید

وقتی یک طرف پخته شد کوکوی سبزی را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزیدو بقیه کوکو را به همین ترتیب سرخ یا بهتر بگویم بپزید .

اگر در ماهیتابه روغن زیاد بریزید به علت بافت اسفنجی نان تست روغن زیادی به خود میکشد و بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید.

کوکوی سبزی,طرز تهیه کوکو سبزی,دستور پخت کوکو سبزی

دستور کوکو سبزی | کوکوی سبزی | کوکو سبزی در نان تست

  • ۹۵/۱۲/۰۷
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی