آموزش طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه و مجلسی با ذغال روی منقل
آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کباب خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم ماهی کباب
فیله ماهی :•: 1 کیلو
روغن مایع :•: 1/4 پیمانه
آبلیمو :•: 6 قاشق غذاخوری
آب پیاز :•: 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده :•: 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کباب خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه ماهی کباب
برای تهیه ماهی کباب ابتدا فیله های ماهی را بشورید و بشکل مستطیل یا مربع بزرگ برش دهید.سپس در کاسه ای بزرگ روغن مایع و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و آب پیاز و نمک،فلفل قرمز و زعفران دم کرده
(بجای زعفران میتوانید از فلفل قرمز،زردچوبه وپودر سیر بریزید و دیگر از ریختن آب پیاز صرف نظر کنید) را نیز به آن بیفزایید و تکه های ماهی ها را درون کاسه بریزید و آنها را زیر ورو کنید
تا مواد به تمام تکه ماهی ها برود و روی کاسه را با پلاستیک(سلفون)بپوشانید و بمدت 1 الی 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد تکه ماهی ها برود.
ذغال را آماده کنید و تکه ماهی ها را به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید و پشت و رو ماهی ها را برشته کنید و پیش از برداشتن سیخ ماهی کبابی از روی آتش،کمی کره ذوب شده را با قلمو روی ماهی ها بکشید.
(اگر تمایل داشتید) و سپس با سیخ در دیس تزئین شده با گوجه فرنگی،خیار شور،جعفری،لیمو…بگذارید و با پلو نوش جان کنید. دوستان عزیزم اگر تمایل دارید ماهی کباب شما یک طعم ایده آل بدهد
1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا،1/4ق چ فلفل سیاه آسیاب شده،2ق چ گلپر خشک را با هم مخلوط کنید و برای ماهی کباب یا گوشت های کبابی تان از آن استفاده کنید و تفاوت طعم را احساس کنید(ارزش یکبار امتحان را دارد)