آموزش طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
آموزش آشپزی و دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم میگو سوخاری
میگو :•: 12 عدد
آرد سوخاری :•: 1/2 پیمانه
شیر :•: 1/2 پیمانه
پنیر پارمسان :•: 1/4 پیمانه
تخم مرغ :•: 1 عدد
برگ اسفناج :•: 100 گرم
آرد :•: 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون :•: 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه و نمک :•: 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل :•: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه :•: 1/4 قاشق چایخوری
آموزش آشپزی و دستور پخت میگو سوخاری خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه میگو سوخاری
برای تهیه میگو سوخاری ابتدا میگو ها را پاک کنید و در پشت آنها برش بزنید و نواری تقریبا سیاه رنگ (روده آن) را خارج کنید وبیرون بریزید و تمام میگوها را بشورید در کناری بگذارید.
آرد سوخاری و پنیر،زردچوبه،فلفل قرمز،نمک را در کاسه ای مخلوط کنیدو سپس در سینی بریزید و بعد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید پس از اطمینان از سالم بودن آن را با همزن یا چنگال هم بزنید
و در تابه یا قابلمه ای کوچک روغن سرخ کردنی تقریبا تا نصف ظرف بریزید (اگر میگوها در روغن شناور شوند باعث ترد ی و پفکی شدن آنها میشود) زیر شعله را کم کنید تا بمرور زمان روغن داغ شود
و میگوها را در تخم مرغ و سپس درسینی آرد سوخاری بغلتانید و دوباره در تخم مرغ بگذارید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و آرام یک به یک میگوها را در روغن داغ بگذارید تا سرخ شود
وقتی که برشته و طلایی رنگ شد آنها را از روغن در بیاورید ودر صافی قرار دهید تا روغن اضافه از میگوها خارج شود ویا روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه جذب دستمال شود.
برگ اسفناج را پاک کنید و بشورید و روی تخته با چاقو کمی خرد کنید(خیلی خرد ریز نشود)و شیر جوش را روی شعله کم قرار دهید و شیر و اسفناج را باهم درون شیر جوش بریزید بعد از 3دقیقه آرد را نیز بیفزایید
تا بجوشد سپس پودر زنجبیل و فلفل سیاه را با قاشق روی مواد بپاشید و شیر جوش را از روی شعله بردارید و روغن زیتون را به آن بیفزایید .
در بشقابی میگوی سوخاری را بچینید و سس شیر و اسفناج را اطراف میگوها بریزید یا روی میگو و نوش جان کنید.