دستور طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان با طعمی فوق العاده خوشمزه
در این مطلب آموزش تهیه رولت مرغ و بادمجان را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید
مواد لازم رولت مرغ و بادمجان
بادمجان :•: 4 عدد
گوجه فرنگی :•: 3 عدد
ران مرغ :•: 3 عدد
سیر :•: 2 حبه
رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز :•: 6 عدد
نمک و فلفل :•: به اندازه کافی
آب :•: به اندازه کافی
روغن :•: به اندازه کافی
طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان
با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم در ابتدای کار بادمجانها را پوست می کنیم و به صورت طولی برش می زنیم
سپس در روغن به طور کامل سرخ می کنیم
ران مرغ بدون استخوان را بصورت قورمه تکه تکه می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم سیر ها را کاملا خرد می کنیم و بهمراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل به مرغ ها اضافه می کنیم و کمی آب اضافه می کنیم تا مرغ ها مغز پخت شود
سپس بین هر بادمجان یک تکه گوشت مرغ قرار می دهیم و آنرا رول می کنیم و روی رول را یک تکه گوجه فرنگی و یک عدد فلفل سبز قرار می دهیم و با خلال دندان از به هم ریختن فرم رولت جلوگیری می کنیم
سپس از سس گوجه هم روی رولت ها می ریزیم و در فر با 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گوجه و فلفل سبز کبابی شوند
نکته 1 : گوجه و فلفل سبز را می توانید روی گاز کبابی کنید و روی رولت قرار دهید نکته 2 : برای طمع بهتر ، سس باقیمانده را در ظرفی که می خواهید رولت را بچینید بریزید نکته 3 : بجای گوجه و فلفل سبز روی رولت ها می توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید
دستور طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان با طعمی فوق العاده خوشمزه
- ۹۵/۱۱/۱۷