ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال با طعمی فوق العاده خوشمزه

فروماژ پرتقال , طرز تهیه فروماژ پرتقال , پخت غذای فروماژ پرتقال

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فروماژ پرتقال را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا که فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش فروماژ پرتقال مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذکر کنیم .

این دستور فروماژ پرتقال برای 6 – 5 نفر کافی است.

مواد لازم برای فروماژ پرتقال :

زرده تخم‌ مرغ :•: 4  عدد

شکر :•: یک و یک چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل :•: یک چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال :•: 5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه :•: یک پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم :•: 4 ورق

رنده پوست پرتقال :•: نصف قاشق چایخوری

کافه گلاسه , طرز تهیه کافه گلاسه , پخت غذای کافه گلاسه

دسر کدو حلوایی , طرز تهیه دسر کدو حلوایی , پخت غذای دسر کدو حلوایی

طرز تهیه فروماژ پرتقال :

برای تهیه فروماژ پرتقال ابتدا زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر فروماژ پرتقال شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

دستور طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۱۱/۰۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی