آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه
مواد لازم آش شلغم
شلغم :•: 500 گرم
برنج :•: 100 گرم
گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم
لپه :•: 50 گرم
نعناع خشک :•: 2 قاشق چایخوری
پیاز بزرگ :•: 2 عدد
زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه
آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه آش شلغم
برای تهیه آش شلغم ابتدا پیازها را پوست بگیریدو بشورید و آنها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و گوشت گوسفند یا گوساله ای که از قبل در چرخ گوشت چرخ کردید را به پیاز در کاسه اضافه کنید و نمک و فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی گوشت بپاشید
و مواد را ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و با کف دست به اندازه های کوچک بشکل توپ در بیاورید ودر قابلمه ای کمی روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا به مرور زمان داغ شود سپس گوشهای توپی شکل را در روغن قرار دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان تغییر کند.
سپس لپه ها را در قابلمه بریزید و 4الی5لیوان آب داغ به آن بیفزایید واگر سرماخوردگی ندارید زردچوبه را نیز اضافه کنید و 10دقیقه بگذارید با شعله نسبتا زیاد لپه ها و گوشت خوب بپزند.در این زمان شما شلغم ها را پوست بگیرید و بشورید
و روی تخته آشپزخانه نگینی یا مربع شکل خرد کنید سعی کنید نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی ریز بلکه به حدی خرد کنید که در آش مشخص باشد.برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و در قابلمه برنج و شلغم را به مواد اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید
و هر 10 دقیقه یکبار به قابلمه سری بزنید و مواد را هم بزنید زمانی که از آش چشیدید و احساس کردید که کاملا مواد آش پخته است ولی طعم دلخواه شما نیست میتوانید به آش نمک و فلفل مجددا اضافه کنید
و پس از 5 دقیقه اگر لعاب دلخواه شما را داشت زیر شعله را خاموش کنید واگر تمایل دارید آش شما غلیظ و کم آب باشد زمان بیشتری به آش باید بدهید تا غلیظ شود
در آخر در تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را در آن سرخ کنید و آش شلغم را در کاسه ای بریزید و نعناع خشک سرخ شده را روی آش بریزید و این آش خوشمزه را نوش جان کنید
آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی
- ۹۵/۱۱/۰۶