ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

آش شلغم,طرز تهیه آش شلغم,دستور پخت آش شلغم,درست کردن آش شلغم

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه

مواد لازم آش شلغم

شلغم :•: 500 گرم

برنج :•: 100 گرم

گوشت چرخ کرده :•: 200 گرم

لپه :•: 50 گرم

نعناع خشک :•: 2 قاشق چایخوری

پیاز بزرگ :•: 2 عدد

زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری

روغن، نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آش شلغم و اسفناج,آش شلغم شیرازی,آش شلغم با ماش,آش شلغم بدون گوشت,آش شلغم با عدس

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شلغم مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه آش شلغم

برای تهیه آش شلغم ابتدا پیازها را پوست بگیریدو بشورید و آنها را رنده کنید و در کاسه ای بریزید و گوشت گوسفند یا گوساله ای که از قبل در چرخ گوشت چرخ کردید را به پیاز در کاسه اضافه کنید و نمک و فلفل به مقداری که تمایل دارید به روی گوشت بپاشید

و مواد را ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و با کف دست به اندازه های کوچک بشکل توپ در بیاورید ودر قابلمه ای کمی روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا به مرور زمان داغ شود سپس گوشهای توپی شکل را در روغن قرار دهید تا کمی سرخ شوند و رنگشان تغییر کند.

سپس لپه ها را در قابلمه بریزید و 4الی5لیوان آب داغ به آن بیفزایید واگر سرماخوردگی ندارید زردچوبه را نیز اضافه کنید و 10دقیقه بگذارید با شعله نسبتا زیاد لپه ها و گوشت خوب بپزند.در این زمان شما شلغم ها را پوست بگیرید و بشورید

و روی تخته آشپزخانه نگینی یا مربع شکل خرد کنید سعی کنید نه خیلی بزرگ باشد نه خیلی ریز بلکه به حدی خرد کنید که در آش مشخص باشد.برنج را بشورید و آب آن را بیرون بریزید و در قابلمه برنج و شلغم را به مواد اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید

و هر 10 دقیقه یکبار به قابلمه سری بزنید و مواد را هم بزنید زمانی که از آش چشیدید و احساس کردید که کاملا مواد آش پخته است ولی طعم دلخواه شما نیست میتوانید به آش نمک و فلفل مجددا اضافه کنید

و پس از 5 دقیقه اگر لعاب دلخواه شما را داشت زیر شعله را خاموش کنید واگر تمایل دارید آش شما غلیظ و کم آب باشد زمان بیشتری به آش باید بدهید تا غلیظ شود

در آخر در تابه ای کوچک مقداری روغن بریزید و نعناع خشک را در آن سرخ کنید و آش شلغم را در کاسه ای بریزید و نعناع خشک سرخ شده را روی آش بریزید و این آش خوشمزه را نوش جان کنید

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آموزش کامل طرز تهیه آش شلغم خوشمزه و مجلسی شیرازی

  • ۹۵/۱۱/۰۶
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی