ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه رولت جگر مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

رولت جگر , طرز تهیه رولت جگر , پخت غذای رولت جگر

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رولت جگر را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای رولت جگر :

جگر :•: ۲۵۰ گزم

جعفری خرد و سرخ شده :•: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

زیتون خرد شده :•: ۳ قاشق غذا خوری

پیاز :•: ۱ عدد

تخم مرغ :•: ۴ عدد

پیاز سرخ شده :•: ۲ قاشق

نمک و زردچوبه :•: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی :•: ۱ قاشق غذا خوری

روغن :•: ۱ قاشق مربا خوری

رولت مرغ , طرز تهیه رولت مرغ , پخت غذای رولت مرغ

رولت مرغ و بادمجان , طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان , پخت غذای رولت مرغ و بادمجان

طرز تهیه رولت جگر :

برای تهیه رولت جگر ابتدا جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .

تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژیمی (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید

و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد .

بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. سپس رولت جگر در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید .

با سس قرمز و سس سفید برای تزیین رولت جگر اشکال زیبا روی ان در بیاورید که به سلیقه شما بستگی دارد.

رولت بادمجان,طرز تهیه رولت بادمجان,دستور پخت رولت بادمجان,رولت بادمجان با گوشت و مرغ

دستور طرز تهیه رولت جگر مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۱۱/۰۳
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی