ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

فوت و فن های طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مقوی با تخم بلدرچین

اسکاچ مرغ,طرز تهیه اسکاچ مرغ,دستور پخت اسکاچ مرغ,درست کردن اسکاچ مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم اسکاچ مرغ

مرغ چرخ کرده :♦: 300 گرم

سس خردل :♦: 1 قاشق مربا خوری

سس فلفل :♦: 1 قاشق مربا خوری

تخم بلدرچین :♦: 10 عدد

کنجد :♦: به میزان لازم

پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن :♦: به میزان لازم

بال سوخاری چینی,طرز تهیه بال سوخاری چینی,دستور پخت بال سوخاری چینی

اسکاچ مرغ,طرز تهیه اسکاچ مرغ,دستور پخت اسکاچ مرغ,درست کردن اسکاچ مرغ

آموزش آشپزی و طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه اسکاچ مرغ

برای تهیه اسکاچ مرغ ابتدا در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید. بعد با سلیقه خود اسکاچ مرغ را تزیین کنید و نوش جان کنید.

مرغ پرتقالی,طرز تهیه مرغ پرتقالی,دستور پخت مرغ پرتقالی

فوت و فن های طرز تهیه اسکاچ مرغ خوشمزه و مقوی با تخم بلدرچین

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی