ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل بیرونی با قارچ و پنیر در منزل

ذرت مکزیکی,طرز تهیه ذرت مکزیکی,دستور پخت ذرت مکزیکی,ذرت مکزیکی با قارچ,ذرت مکزیکی در خانه

آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و مجلسی

مواد لازم ذرت مکزیکی

کنسرو ذرت :•: 1 عدد

کره گیاهی :•: 30 گرم

قارچ خرد شده :•:  50 گرم

پنیر پیتزا :•: در صورت تمایل

فلفل سیاه :•: به میزان لازم

سس مایونز :•: در صورت تمایل

پودر سیر :•: 1 قاشق چایخوری

پودر آویشن :•: 1 قاشق چایخوری

آبلیموی تازه :•: 1 قاشق سوپخوری

سوپ ذرت , طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه , دستور پخت سوپ ذرت

ذرت مکزیکی مخصوص,ذرت مکزیکی ساده,ذرت مکزیکی خانگی,ذرت مکزیکی خوشمزه,ذرت مکزیکی با پنیر پیتزا

آموزش تهیه پیش غذا و دستور تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه ذرت مکزیکی

برای تهیه ذرت مکزیکی در ابتدای کار قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی کمی تفت می دهیم ،

سپس کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند.

موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

ذرت مکزیکی ما اماده سرو است. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.

می توانیم مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم و از طعمش لذت بیشتری ببریم.

سوپ ذرت مکزیکی سامان گلریز , طرز تهیه سوپ ذرت مکزیکی , دستور پخت سوپ ذرت مکزیکی

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل بیرونی با قارچ و پنیر در منزل

  • ۹۵/۱۱/۰۲
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی