ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه ماهی بخارپز مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

ماهی بخارپز , طرز تهیه ماهی بخارپز , پخت غذای ماهی بخارپز

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ماهی بخارپز را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ماهی بخارپز :

فیله ماهی (ترجیحا بچه شیر) :•: 150 گرم

پیاز کوچک :•: 2 عدد

لیمو :•: یک عدد

فلفل دلمه رنگی :•: نصف فلفل

خیار شور  :•: 100 گرم

سبزی خوردن :•: 100 گرم

گوجه فرنگی :•: یک عدد

قارچ :•: 100 گرم

پودر پیاز و نمک و زعفران :•: به مقدار لازم

فلفل :•: در صورت تمایل

ته چین ماهی , طرز تهیه ته چین ماهی , پخت غذای ته چین ماهی

ماهی کبابی ذغالی , طرز تهیه ماهی کبابی ذغالی, پخت غذای ماهی کبابی ذغالی

طرز تهیه ماهی بخارپز :

برای تهیه ماهی بخارپز ابتدا ماهی را بعد از خشک کردن با دستمال در یک ظرف با یکی از پیازها که خلال باریک شده و نصف لیمو و کمی پودر پیاز و در صورت تمایل مقدار بسیار کمی پودر سیر به مدت یک ساعت با در بسته نگه میداریم.

سپس پیاز دوم را در یک ظرف چدنی یا تفلون خرد کرده و ماهی را از طرفی که پوست دارد روی آن قرار میدهیم سپس کمی نمک و پودر پیاز و کمی زعفران در صورت تمایل فلفل ترجیحا سیاه روی آن میپاشیم

و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسیار کم به حال خود میگذاریم تا رنگ پیازها تغییر کند و ماهی بپزد .سپس نصف دیگر لیمو را روی ماهی بخارپز میریزیم و قارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را میگذاریم

تا قارچ کمی نرم شود.در آخر ماهی بخارپز و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب میکشیم و با سبزیجات تازه و خوشرنگ و کم کالری تزیین میکنیم. سپس سرو می کنیم.

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , پخت غذای سبزی پلو با ماهی

دستور طرز تهیه ماهی بخارپز مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۱۰/۲۲
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی