ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

کشک و بادمجان , طرز تهیه کشک و بادمجان , پخت غذای کشک و بادمجان

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کشک و بادمجان را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کشک و بادمجان 4 نفر:

بادمجان :•: 5 عدد متوسط

نعناع :•: 2 قاشق غذا خوری

سیر :•: 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز :•: 1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی :•: یک پیمانه

کشک رقیق شده :•: یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه :•: به مقدار لازم

بادمجان شکم‌ پر , طرز تهیه بادمجان شکم‌ پر , پخت غذای بادمجان شکم‌ پر

کوکو بادمجان کبابی , طرز تهیه کوکو بادمجان کبابی , پخت غذای کوکو بادمجان کبابی

طرز تهیه کشک و بادمجان :

برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.

بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم

کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد

اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید. (بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع در کشک و بادمجان باعث خنثی شدن آن میشود)

برای تزیین کشک بادمجان می توانید از گردو ، کشک و پیاز داغ استفاده کنید و با سلیقه خود آنرا تزیین نمایید.

رولت بادمجان,طرز تهیه رولت بادمجان,دستور پخت رولت بادمجان,رولت بادمجان با گوشت و مرغ

دستور طرز تهیه کشک و بادمجان مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۱۰/۱۶
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی