آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت قلقلی
آموزش آشپزی و دستور تهیه آلبالوپلو مجلسی و خوشمزه
مواد لازم برای آلبالو پلو
‹‹ آلبالو :•: نیم کیلو ››
‹‹ شکر :•: 250 گرم ››
‹‹ گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم ››
‹‹ برنج :•: 4 پیمانه ››
‹‹ پیاز :•: 1 عدد متوسط ››
‹‹ نمک :•: به مقدار لازم ››
‹‹ فلفل ، زردچوبه و دارچین :•: به مقدار لازم ››
‹‹ روغن :•: به مقدار لازم ››
آموزش آشپزی و دستور تهیه آلبالوپلو مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه آلبالو پلو
برای تهیه آلبالو پلو ابتدا سر و دم آلبالو ها را کنده و هسته آنها را در می آوریم و لا به لای آنها شکر می ریزیم و میگذاریم روی حرارت ملایم تا آرام آرام بپزد.
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد اگر دوست دارید شیرین تر باشد شکر بیشتر و اگر ترش تر دوست دارید شکر کمتری بریزید.
پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده کرده و مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم و سپس آن را به صورت کوفته قلقلی های ریز در می آوریم
و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم وقتی کمی سرخ شدند مقداری دارچین روی آن می پاشیم و بعد از یکی دو دقیقه کوفته ها را از روی حرارت برمیداریم.
برنج را هم آبکش می کنیم و سپس کف قابلمه مورد نظر را سیب زمینی یا نان گذاشته مقداری روغن مایع و کمی هم از شربت آلبالویی که آماده کرده ایم می ریزیم.
سپس یک لایه برنج یک مقدار از کوفته ها و یک مقدار از آلبالو بدون آب میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا کل مواد تمام شود.
سپس دو سه قاشق از شربت را روی برنج ریخته و با حرارت متوسط روی اجاق گاز می گذاریم تا برنج بخار کند بعد از اینکه بخار کرد نصف استکان از شربت را روی برنج ریخته حرارت را کم کرده و می گذاریم تا دم بکشد.
برای تزیین آلبالو پلو می توانید از خلال پسته و بادام استفاده کنید. آلبالو پلو را بیشتر در فصل تابستان تهیه می کنند ، زیر آلبالو باعث رفع عطس و تشنگی می شود.
آموزش طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و خوشمزه با مرغ و گوشت قلقلی
- ۹۵/۱۰/۱۲