ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مجلسی با گوشت چرخ کرده

قارچ شکم پر,طرز تهیه قارچ شکم پر,دستور پخت قارچ شکم پر,درست کردن قارچ شکم پر

آموزش آشپزی و دستور پخت قارچ شکم پر مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم قارچ شکم پر

قارچ بزرگ :•: 8 عدد

گوشت چرخ کرده :•: 250 گرم

کرفس :•: یک ساقه

پیازچه :•: چند عدد

پیاز :•: یک عدد کوچک

کدوی سبز :•: تعدادی

هویج :•: تعدادی

مغز نان فانتزی :•: یک پیمانه

ریحان خرد شده :•: 2 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری

پنیر چدار رنده شده :•: 75 گرم

آب جوش :•: دو سوم پیمانه

قرص عصاره مرغ :•: نصف قرص

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ قارچ و جو , دستور پخت سوپ قارچ و جو , سوپ قارچ و جو با شیر

قارچ شکم پر نوعروس,قارچ شکم پر با گوشت,قارچ شکم پر خوشمزه,قارچ شکم پر بدون فر,قارچ شکم پر سوخاری,قارچ شکم پر در فر,قارچ شکم پر با اسفناج,قارچ شکم پر در مایکروفر,طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت,طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده,طرز تهیه ی قارچ شکم پر با گوشت,خوشمزه ترین قارچ شکم پر,طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه,قارچ شکم پر بدون فر,طرز تهیه قارچ شکم پر بدون فر,طرز تهیه قارچ شکم پر در فر,طرز تهیه قارچ شکم پر با اسفناج,قارچ شکم پر در ماکروفر,طرز تهیه قارچ شکم پر در مایکروفر,قارچ شکم پر با مایکروفر,قارچ شکم پر در مایکروویو

آموزش آشپزی و دستور پخت قارچ شکم پر مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه قارچ شکم پر

در آغاز اشاره به چند موضوع حائز اهمیت است قارچ های که انتخاب میکنید بزرگ باشند هنگامی که پایه قارچها را جدا کردید آنها را نگینی (مربع) خرد کنید تا در مواد استفاده کنید. هنگامی که پایه را از خود قارچها جدا کردید داخل و دیواره های آن خالی میشود  تا مکان مناسبی باشد برای آنکه مواد آماده شده را درون آن بریزید .

ابتدا گوشت را با مقداری پیاز خرد شده در تابه  تفت می دهیم تا کامل بپزد. بعد آز آماده شدن گوشت آنرا کنار می گذاریم.

برای تهیه قارچ شکم پر کدو ها را پوست بگیرید و بشورید و ریز خرد کنید و بعد پیازچه ها را پاک کنید و بشورید و در صافی بگذارید آبش برود و ریز خرد کنید.هویج را نیز پوست بگیرید بشورید و مانند کدوها ریز خرد کنید و ساقه کرفس را از برگهایش جدا کنید بشورید و پس از رفتن آبش ریز خرد کند و همه آنها را در کاسه ای بریزید و در کناری قرار دهید.

ابتدا در تابه ای روغن زیتون بریزید و زیر شعله را ملایم کنید تا کم کم روغن داغ شود.سپس پایه قارچهایی را که خرد کرده بودید به همراه کرفس و هویج و کدو و پیازچه ریز خرد شده در روغن ریخته و بمدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس مغز نان و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی را به داخل تابه بریزید و نمک وفلفل را نیز به هر میزان که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و بمدت 4 دقیقه تفت دهید.

فر را 15 دقیقه زودتر روشن کنید و روی 221درجه ساتیگراد یا 425درجه فارنهایت گرم کنید. بعد قارچها را در ظرف مخصوص فر قرار دهید و  از مواد سبزیجات آماده شده و گوشت چرخ کرده به هر میزان که فضای قارچها اجازه میدهد پر کنید و روی آن را با پنیر پیتزا رنده شده کاملا بپوشانید.

نصف عصاره مرغ را در 1/3لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی قارچها بریزید. و ظرف را در بمدت 21 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و قارچها پخته شوند. در آخر قارچ شکم پر را در بشقابی بچینید و نوش جان کنید.

املت قارچ,طرز تهیه املت قارچ,دستور پخت املت قارچ,درست کردن املت قارچ

قارچ شکم پر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی