آموزش طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
آموزش آشپزی و دستور پخت رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده خوشمزه
مواد لازم رولت بادمجان
بادمجان :•: 1 عدد متوسط
گوشت یا مرغ :•: 250 گرم
سیر :•: چند حبه
گوجه فرنگی :•: 2 عدد متوسط
شوید خرد شده :•: مقداری
نمک :•: به مقدار لازم
روغن :•: برای سرخ کردن
پنیر پیتزا :•: به دلخواه
آموزش آشپزی و دستور پخت رولت بادمجان با گوشت چرخ کرده خوشمزه
طرز تهیه رولت بادمجان
برای تهیه رولت بادمجان ابتدا گوشت یا مرغ را به همراه کمی روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود سپس آنرا کنار بگذارید.
حالا حبه سیرها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید یا رنده کنید سپس پوست بادمجان را بگیرید و آن را بشورید
و با دستمال خشک کنید و ورقه ورقه برش دهید.سپس در تابه ای روغن بریزید و بگذارید با حرارت کم داغ شود. در این فرصتی که دارید گوجه فرنگی ها را بشورید
و روی تخته آشپزخانه ورقه ورقه کنید.سپس نگاه کنید اگر روغن داغ شده ورقه های بادمجان را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود
و در بشقابی بادمجان ها را بگذارید و یک ورقه از گوجه فرنگی را در در وسط آن قرار دهید و مقداری از سیر خرد شده را روی گوجه بریزید
و کمی شوید خرد شده به همراه مقداری گوشت روی بادمجان قرار دهید و نمک روی آن بپاشید و بادمجان را رول کنید و در ظرف مورد نظرتان بگذارید و بعد از تزیین رولت بادمجان ، نوش جان کنید.
می توانید رولت بادمجان را با فر هم تهیه کنید و کمی پنیر پیتزا روی رولت ها بگذارید و به مدت 15 دقیقه با 200 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید تا پنیر روی رولت ها آب شود.
آموزش طرز تهیه رولت بادمجان خوشمزه و مجلسی با گوشت و مرغ
- ۹۵/۱۰/۱۱