ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه نذری

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

آموزش آشپزی و دستور تهیه آش شله قلمکار مقوی و خوشمزه

مواد لازم آش شوله قلمکار

«« گوشت بدون استخوان :•: نیم کیلو »»

«« سبزی :•: جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید »»

«« نخود و لوبیاچیتی :•: از هرکدام یک فنجان »»

«« برنج :•: یک فنجان »»

«« پیاز متوسط :•: ۴ عدد »»

«« روغن :•: نصف فنجان »»

«« نعناع داغ :•: به مقدار لازم »»

«« نمک و فلفل :•: به اندازه دلخواه »»

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , دستور پخت آش رشته

آش شله قلمکار مشهدی , طرز تهیه آش شله قلمکار گیلان , دستور پخت آش شله قلمکار تبریزی

طرز تهیه آش شله قلمکار

برای تهیه آش شله قلمکار ابتدا حبوبات را برای گرفتن نفخ انها یک روز قبل شسته و خیس کنید. بهتر است هر چند ساعت یک بار آب حبوبات را عوض کنید.

سپس آنها را داخل قابلمه ای پر از آب بریزید و بگذارید بپزید. توجه داشته باشید باید طوری حبوبات را بپزید که زیر دندان سفت نباشند.

پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با ۳ لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود.

بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و دوباره آن را به آش که حبوبات ، نمک ، فلفل ، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید

و مانند حلیم گندم مرتب به هم بزنید تا آش شله قلمکار ته نگیرد و جا بیفتد. پس از آماده شدن آش شله قلم کار ، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید

آش دوغ , طرز تهیه آش دوغ , دستور پخت آش دوغ

آموزش کامل طرز تهیه آش شله قلمکار مجلسی و خوشمزه نذری

  • ۹۵/۱۰/۰۸
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی