دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای خورش آلو و اسفناج :
گوشت گوسفند :•: نیم کیلو
اسفناج :•: یک کیلو
آلو برقانی :•: 150 گرم
پیاز سرخ شده :•: ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج :•: به مقدار کافی
نمک و فلفل :•: به مقدار کافی
طرز تهیه خورش آلو و اسفناج :
برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم.
سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلو برقانی با حرارت ملایم می پزیم .
اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم .
بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش آلو اسفناج با ترشی و نمک و فلفل جا بیفتد.
نکات تغذیه ای خورش آلو اسفناج :
۱- اسفناج منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف خورش آلو اسفناج برای خانم های باردار مفید می باشد.
۲- اسفناج دارای هر سه ویتامین بتا- کاروتن ،EوC می باشد که هر سه دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و باعث پیشگیری از انواع سرطان و ناراحتی قلبی – عروقی می شوند.
۳- مواد لعابی اسفناج برای مخاط و مفاصل بدن لازم است.
۴- اسفناج به علت دارا بودن منیزیم ، خاصیت ضد سرطانی داشته و گلبول های خون را افزایش می دهد.
۵- نکته مهم در پختن اسفناج خورش آلو اسفناج این است که نباید آب آن را دور ریخت، زیرا منیزیم در آب آن موجود است.
دستور طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه
- ۹۵/۱۰/۰۷