ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه لازانیا ایرانی و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , پخت غذای لازانیا

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه لازانیا را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای لازانیا 4 الی 6 نفر :

گوشت چرخ کرده :♦: 0/5 کیلو

پیاز :♦: 2 عدد

ادویه :♦: 1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی :♦: نصف استکان

هویج رنده شده :♦: یک چهارم استکان

فلفل دلمه ای :♦: 1 عدد

لازانیا :♦: یک بسته

پنیر پیتزا رنده شده :♦: 2 استکان

نخود فرنگی :♦: نصف استکان

قارچ خرد کرده :♦: 1 استکان

چلو گوشت,طرز تهیه چلو گوشت,دستور پخت چلو گوشت,درست کردن چلو گوشت

لازانیا , طرز تهیه لازانیا , پخت غذای لازانیا

طرز تهیه لازانیا :

برای تهیه لازانیا ابتدا گوشت و پیاز رنده شده را خوب سرخ کنید . نخودفرنگی را بپزید.هویج رنده شده و قارچ و فلفل دلمه را سرخ کنید

و همه مواد را جز پنیر با هم مخلوط کنید.وبگذارید روی حرارت کم بپزد .آب را در قابلمه بزرگی جوش بیاورید .

نمک و یک نوک قاشق روغن بزنید . وقتی آب جوش آمد ، تکه های لازانیا را در آن بیندازید . مراقب باشید خمیرها به هم نچسبند .

پس از آن که خمیر نرم شد ، در ظرف نسوز یا پیرکس ، ابتدا کمی از آب مایه لازانیا بریزید ، یک ردیف خمیر بچینید . رویش مایه لازانیا بریزید و پنیر بپاشید

و لایه لایه تا آخر ادامه دهید . در حرارت 180 درجه فر مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید . روی حرارت کم هم می شود لازانیا را پخت .

 ماهی شکم پر , طرز تهیه ماهی شکم پر , پخت غذای ماهی شکم پر

دستور طرز تهیه لازانیا ایرانی و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۰۹/۲۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی