ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی با مرغ

بورک با برگ کلم,طرز تهیه بورک با برگ کلم,دستور پخت بورک با برگ کلم,درست کردن بورک با برگ کلم

دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی

مواد لازم بورک با برگ کلم

مرغ پخته :•: 300 گرم

تخم مرغ 2 عدد

سیب زمینی :•: 1 عدد

پیاز خرد شده :•: 1 عدد

هویج رنده شده :•: 1 عدد

نمک و فلفل :•: به میزان لازم

آویشن :•: به میزان لازم

پیاز :•: 1 عدد

هویج :•: 1 عدد

کلم سفید :•: به میزان لازم

سالاد کلم سفید,طرز تهیه سالاد کلم سفید,دستور سالاد کلم سفید,درست کردن سالاد کلم سفید

بورک با کلم پیج,بورک با کلم,طرز تهیه بورک با کلم برگ,درست کردن بورک با کلم پیچ

دستور آشپزی و طرز پخت بورک با برگ کلم خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه بورک با برگ کلم

برای تهیه بورک با برگ کلم ابتدا مرغ را در قابلمه ای میگذاریم و حدودا 2 الی 3 لیوان آب روی آن میریزید و کمی پیاز (بجهت گرفتن بوی مرغ) در داخل آن بریزید و بگذارید 30 دقیقه با شعله زیاد بپزد.

پس از پخت مرغ آن را در صافی بگذارید تا خنک شود سپس با دست یا روی تخته آشپزخانه با چاقو مرغ  را ریش ریش کنید. در قابلمه ای متوسط آب بریزید و حرارت آن را زیاد کنید تا بجوش بیاید.

در این حین که آب بجوش بیاید شما برگ کلم سفیدها را ورقه ورقه کنید(وسط آن که خیلی ضخیم است را ببرید و درو بریزید،میتوانید بشکل7با قیچی برش دهید) و بشورید

و در صافی یا آبکش بگذارید بمحض جوش آمدن آب برگ کلم ها را در آن قرار دهید تا بمدت 5 دقیقه در آن بمانند و نرم شوند،سپس آبکش کنید و در صافی بگذارید تا خنک شوند.

پیاز را پوست بگیرید و بشورید و نگینی خرد کنید و سیب زمینی را پوست بگیرید و با رنده آن را رنده کنید و در کاسه ای میریزیم سپس هویج را نیز رنده میکنیم ودر کاسه ای دیگر میریزیم.

در تابه ای روغن سرخ کردنی بریزید و با حرارت کم بگذارید تا روغن داغ شود وسپس پیاز را بریزید و تفت دهید کمی که طلایی شد سیب زمینی رنده شده را بریزید و تفت دهید پس از گذشت3دقیقه هویج را نیز بیفزایید و مجددا تفت دهید

تا کاملا مواد پخته شوند در آخر مرغ های ریش شده را میریزید و نمک،فلفل و آویشن به هر مقداری که تمایل دارید بروی مواد بپاشید و مواد را تفت دهید و تابه را از روی شعله بردارید و در کناری بگذارید و در تابه را بگذارید.

پس از خنک شدن مواد داخل تابه،با قاشق مقداری از مواد داخل تابه را بردارید و در قسمت وسط کلم ها بریزید و بشکل رول کلم را بپیچیدو بالا و پایین آن را داخل بورک ببندید.

در تابه ای کوچک که یک عدد بورک راحت بتواند تکان بخورد حدودا3/4روغن بریزید و با حرارت کم بگذارید داغ شود.در این حین شما 1عدد از تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید

(اگر بورک های آماده شده دیدید زیاد است هر 2 تا تخم مرغ را بشکنید) وهم بزنید و بورک های آماده شده را در داخل تخم مرغ بزنید و در داخل روغن داغ آرام قرار دهید تا سرخ و طلایی شود.

همه ی بورک ها را به همین شکل سرخ کنید . سپس بورک با برگ کلم را به شکل دلخواه تزیین و نوش جان نمایید.

دلمه کلم,طرز تهیه دلمه کلم,دستور پخت دلمه کلم,دلمه کلم برگ,دلمه کلم سفید

  • ۹۵/۰۹/۲۸
  • مهرداد دومینو

نظرات (۱)

سلام 
ممنون ازسایت خوبتون  بامطالب اشپزی کاربردی

در صورت تمایل سایت ما را دنبال کنید 

صنایع فلزی کاوه

 http://sfkv.ir
http://kmico.blog.ir

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی