آموزش طرز تهیه ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی شمالی و جنوبی
دستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم ماهی شکم پر
ماهی حلوا :•: 2 عدد
سبزی ماهی :•: 250 گرم
پیاز :•: 1 عدد
سیر :•: 5 حبه
کشمش پلویی :•: 2/1 پیمانه
خلال بادام :•: 2/1 پیمانه
آرد :•: 2/1 پیمانه
دارچین :•: 2/1 پیمانه
زردچوبه :•: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز :•: 2/1 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی :•: به میزان لازم
دستور آشپزی و طرز پخت ماهی شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه ماهی شکم پر
برای تهیه ماهی شکم پر ابتدا داخل شکم ماهی ها را خالی و تمیز میکنیم و کامل با دقت میشوریم ودر آبکش یا صافی میگزاریم و با دستمال آن را خشک میکنیم.
پیاز را پوست میگیریم و میشوریم و نگینی خرد میکنیم،سپس درون تابه مقداری روغن سرخ کردنی میریزیم و با حرارت کم اجازه میدهیم
داغ شود بعد پیاز نگینی خرد شدهرا در تابه میریزیم و کمی تفت میدهیم سپس صبر کنید تا طلایی و سرخ شود.
سبزی ماهی را پس از سرخ شدن پیاز درون تابه میریزیم و حدودا 6 الی7 دقیقه تفت میدهیم و سیرها را له میکنیم و به سبزی و پیاز اضافه میکنیم
و زردچوبه،فلفل قرمز و دارچین را نیز در این زمان به روی مواد داخل تابه میپاشیم و تفت میدهیم.
بادام های خلال شده و کشمش را به مواد می افزاییم و مجددا تفت میدهیم و تابه را از روی اجاق برمیداریم وبه کناری میگذاریم.
شکم ماهی را باز میکنیم و مواد آماده شده در داخل تابه ،را درون شکم ماهی ها میریزیم و با خلال دندان یا نخ شکم آن را میدوزیم
و روی تخته آشپزخانه آرد و مقداری زردچوبه میریزیم و ماهی ها را در آن میغلطانیم تا هر دو طرف ماهی ها به آن آغشته شود.
در آخر درون تابه روغن سرخ کردنی میریزیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا روغن به مرور زمان خوب داغ شود (روغن هم یکدفعه نمیپاشد)
سپس ماهی را در داخل تابه میگذاریم و در تابه را میگذارم تا با حرارت کم خوب پخته و سرخ شود،
پس از گذشت حدودا 5 دقیقه سری به تابه بزنید اگر ماهی کاملا سرخ شده بود آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.
سپس با لیمو ترش تازه و سبزیجات معطر ماهی شکم پر را تزیین نمایید و نوش جان کنید.
- ۹۵/۰۹/۲۴