ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری

کشک بادمجان,طرز تهیه کشک و بادمجان,دستور پخت کشک و بادمجان

آش کشک تهرانی,آش کشک تبریزی,آش کشک مازندرانی,آش کشک بدون گوشت,آش کشک شمالی,آش کشک نذری,آش کشک شیرازی,آش کشک خوشمزه

آموزش آشپزی و دستور پخت آش کشک خوشمزه در منزل

طرز تهیه آش کشک

برای تهیه آش کشک ابتدا پیاز را پوست بگیرید و آنها را رنده کنید وبا گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و نمک،فلفل اگر مایل هستید نیز روی گوشت بپاشید و خوب گوشت را ورز دهید و سپس  آنها را گرد کنید بشکل توپ یا قلقلی در بیاورید.

سپس در قابلمه ای روغن بریزید و پیاز خرد کرده(نگینی)را در آن تفت دهید و سیر را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و همچنین گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و رنده کنید و به قابلمه اضافه کنید و فلفل را نیز بیفزایید

و گوشت هایی را که بشکل قلقلی در آورده اید را آرام،یک به یک داخل مایع بگذارید و 2 تا 3 دقیقه بعد حدودا 4الی5 لیوان آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا آب بجوشد سپس رشته را اضافه کنید تا با گوشت قلقلی ها بجوشد وبپزد.

بعد از آنکه قلقلی ها پخت جعفری و کشک را نیز بریزید و هنگامی که مواد آش کشک مجددا جوشیدن و جا افتاد  ،در کاسه بزرگی بریزید و روی آن را مانند آش رشته با نعناع داغ و تزیین کنید و نوش جان کنید.

در صورت تمایل می توانید گوشت را از مواد آش کشک حذف نمایید و بدون گوشت آش خود را تهیه نمایید.

آش جو با کشک , طرز تهیه آش جو , دستور پخت و مواد لازم آش جو سنتی

آموزش کامل طرز تهیه آش کشک خوشمزه و مجلسی مخصوص نذری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی