آموزش کامل تهیه کیک اسفنجی با تزیین ژله و انار برای شب یلدا
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک با تزیین ژله و انار برای شب اول زمستان
مواد لازم کیک با تزیین ژله و انار
کیک اسفنجی :•: 1 عدد
پودر کاستارد :•: 2 قاشق غذاخوری
شیر :•: 3 فنجان
ژله انار :•: 1 بسته
انار دانه کرده :•: به میزان لازم
شکر :•: 3 قاشق سوپخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه کیک با تزیین ژله و انار برای شب اول زمستان
طرز تهیه کیک با تزیین ژله و انار
ابتدا در کاسه ای پودر کاسترد را با شکر و کمی شیر را با هم حل کنید و در شیر داغ کن 2فنجان شیر بریزید
و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شیر بجوش بیاید سپس مایع کاسترد که آماده کردید
در قسمت قبل را به شیر اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا تقریبا حالت سفت شدن بخود بگیرد.
سپس کیک اسفنجی را روی سینی بگذارید و کرم کاسترد را روی کیک بریزید
پس از کمی خنک شدن انارهای دانه شده را روی آن بریزید
و بعد روی انارها آرام آرام با قاشق ژله اناری که از قبل آماده کرده اید را بریزید.
سعی کنید ژله کمی شل باشد. کیک اسفنجی را می توانید از پودر کیک اماده استفاده کنید.
- ۹۵/۰۹/۲۰