ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا

انار پلو,طرز تهیه انار پلو,دستور پخت انار پلو,درست کردن انار پلو

دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه

مواد لازم انار پلو

برنج :•: 250 گرم

دانه انار :•: 120 گرم

پرک بادام :•: 50 گرم

عصاره سبزیجات :•: 500 میلی لیتر

زیره آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده :•: 2 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری

لوبیا پلو,طرز تهیه لوبیا پلو,دستور پخت لوبیا پلو,لوبیا پلو مجلسی,لوبیا پلو شیرازی,g,fdh \g,

انار پلو شیرازی,انار پلو مرغ,انار پلو برای شب یلدا

دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه

طرز تهیه انار پلو

برای تهیه انارپلو ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و یک دانه برنج را در میان دو انگشت فشار اگر اطراف آن نرم و مغزش سفت بود

برنج را آبکشی کنید و در کف قابلمه روغن بریزید و برنج آبکش شده را بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر حرارت را زیاد کنید 3 الی 4 دقیقه و سپس حرارت را کم کنید تا برنج بپزد.

انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و بادام مخلوط کنید و در آخر با برنج مواد را مخلوط کنید و دیس بکشید و نوش جان کنید.

میتوانید این پلو انار را با سینه مرغ نیز نوش جان کرد.سینه مرغ را همراه با کمی آب و زردچوبه و کمی پیاز بگذارید بپزد و سپس  با دست آن را ریش ریش کنید

و در تابه کمی روغن بریزید و مرغ ریش شده را در تابه تفت دهید و همراه موادی که بالا ذکر کردیم ترکیب کنید و انارپلو را نوش جان کنید.

عدس پلو,طرز تهیه عدس پلو,دستور پخت عدس پلو,عدس پلو مجلسی,عدس پلو نذری,عدس پلو با کشمش

  • ۹۵/۰۹/۱۸
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی