آموزش طرز تهیه انار پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی شب یلدا
دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه
مواد لازم انار پلو
برنج :•: 250 گرم
دانه انار :•: 120 گرم
پرک بادام :•: 50 گرم
عصاره سبزیجات :•: 500 میلی لیتر
زیره آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده :•: 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده :•: 1 قاشق چای خوری
دستور آشپزی و طرز تهیه انار پلو خوشمزه و مجلسی در خانه
طرز تهیه انار پلو
برای تهیه انارپلو ابتدا عصاره سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و زیر شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و یک دانه برنج را در میان دو انگشت فشار اگر اطراف آن نرم و مغزش سفت بود
برنج را آبکشی کنید و در کف قابلمه روغن بریزید و برنج آبکش شده را بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر حرارت را زیاد کنید 3 الی 4 دقیقه و سپس حرارت را کم کنید تا برنج بپزد.
انار دانه شده را با تخم گشنیز و زیره و پوست پرتقال رنده شده و بادام مخلوط کنید و در آخر با برنج مواد را مخلوط کنید و دیس بکشید و نوش جان کنید.
میتوانید این پلو انار را با سینه مرغ نیز نوش جان کرد.سینه مرغ را همراه با کمی آب و زردچوبه و کمی پیاز بگذارید بپزد و سپس با دست آن را ریش ریش کنید
و در تابه کمی روغن بریزید و مرغ ریش شده را در تابه تفت دهید و همراه موادی که بالا ذکر کردیم ترکیب کنید و انارپلو را نوش جان کنید.
- ۹۵/۰۹/۱۸