ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه دسر شارلوت ساده و سلطنتی خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه دسر شارلوت

برای تهیه شالوت ابتدا شروع میکنیم به تهیه کرم پاتی،زرده های تخم مرغ را یک به یک ابتدا در پیاله ای بشکنید و در صورت سالم بودن به کاسه ای بزرگ منتقل کنید

پس از شکستن تمامی تخم مرغ ها ،شکر و وانیل را نیز به روی آن بپاشید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کرده و وقتی با قاشق مایع را بلند میکنید کش دار شده باشد

آنگاه آرد را به همراه مقداری از شیر به آن بیفزایید و با همزن،هم بزنید تا خوب در یکدیگر مواد حل شوند و مایع یکدستی داشته باشید و مایع رقیق شود.

سپس توسط یک همزن چوبی باقی شیر را تماما اضافه کنید و هم بزنید و در مایع را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بمرور زمان مایع شما غلیظ شود

آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را در ظرفی بریزید و به مدت 1ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.

منبع : شارلوت

  • ۹۵/۱۲/۰۴
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی