ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه آش رشته مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

آش رشته , طرز تهیه آش رشته , پخت غذای آش رشته

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش رشته را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش رشته ( برای 4 نفر ) :

رشته مخصوص آش :•: 400 گرم

سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) :•: 1 کیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) :•: 450 گرم

نعناع خشک :•: 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

پیاز :•: 4 عدد متوسط

کشک ساییده غلیظ :•: 2 لیوان

آرد :•: 2 قاشق

روغن :•: به میزان لازم

نمک و فلفل :•: به مقدار کافی

آش آبغوره , طرز تهیه آش آبغوره , پخت غذای آش آبغوره

آش آبغوره , طرز تهیه آش آبغوره , پخت غذای آش آبغوره

طرز تهیه آش رشته :

برای تهیه آش رشته ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد.

بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرتبا هم می زنیم. رشته را در آش رشته می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود.

نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش رشته را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم .

سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آش رشته را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم .

آش شله قلمکار , طرز تهیه آش شله قلمکار , پخت غذای آش شله قلمکار

دستور طرز تهیه آش رشته مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۱۰/۲۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی