ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

ژیگو , طرز تهیه ژیگو , پخت غذای ژیگو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ژیگو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای ژیگو :

ران گوسفند :♦: 1 عدد

سیر :♦: 1 بوته

برگ بو :♦: 4 برگ

کره :♦: 200 گرم

سیب زمینی :♦: 100 گرم

آرد :♦: 1 قاشق سوپخوری

پیاز کوچک :♦: 10 عدد

هویج :♦: 300 گرم

فلفل :♦: به مقدار کافی

ادویه :♦: به مقدار کافی

نمک :♦: به مقدار کافی

املت اسفناج , طرز تهیه املت اسفناج , پخت غذای املت اسفناج

قورمه سبزی , طرز تهیه قورمه سبزی , پخت غذای قورمه سبزی

طرز تهیه ژیگو :

برای تهیه ژیگو ابتدا قسمت های مختلف ران گوسفند را با نوک چاقو سوراخ کنید و حبه های سیر و تکه های کوچک دنبه را در آن جای دهید

و لبه های گوشت را به هم بیاورید که موقع پختن ، سیرها خارج نشوند . سپس در کره با حرارت ملایم سرخ کنید .

پیازهای ریز را پوست بکنید . هویج را خرد کنید و در کنار گوشت بگذارید تا سرخ شود . سپس آرد را در همان روغن سرخ کنید .

نمک و فلفل و ادویه را با دو لیوان آب بیفزایید و با حرارت بسیار کم بپزید .

آب که غلیظ شد ، پیاز و هویج و گوشت را خارج کنید و آب را صاف کنید و به صورت سس روی گوشت بدهید .

سیب زمینی های ریز را بپزید و پوست آن ها را بکنید و در کره سرخ کنید و در اطراف گوشت ژیگو بگذارید .

در انتها این غذای لذیذ را تزیین نمایید و نوش جان نمایید. ژیگو بیشتر برای مراسم های خاص مثل عید سال نو تهیه می شود.

پیتزا پپرونی , طرز تهیه پیتزا پپرونی , پخت غذای پیتزا پپرونی

دستور طرز تهیه ژیگو مخصوص و مجلسی با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۰۹/۲۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی