ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه شربت لیموناد تازه و خوشمزه طبیعی و خانگی

لیموناد,طرز تهیه لیموناد,دستور درست کردن لیموناد طبیعی

آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت لیموناد خوشمزه و خانگی

مواد لازم  نوشیدنی لیموناد

شکر :•: یک پیمانه

آب برای شربت ساده :•: یک پیمانه

لیمیو تازه :•: 6 عدد

آب سرد برای رقیق کردن :•: 4 پیمانه

آب لیموی تازه :•: 250 میلی لیتر

در صورت در دسترس نبودن لیموی تازه از آبلیموی طبیعی و تازه استفاده می کنیم؛

آب کرفس و لیمو,طرز تهیه آب کرفس و لیمو,خواص آب کرفس و لیمو ترش

لیموناد خوشمزه,لیموناد چیست,لیموناد خانگی,لیموناد ساده,لیموناد گازدار,لیموناد زمستانی,لیموناد تابستانی

آموزش دستور تهیه و مواد لازم شربت لیموناد خوشمزه و خانگی

طرز تهیه نوشیدنی لیموناد

برای تهیه این شربت خوشمزه و پرطرفدار ابتدا یک ظرف مناسب روی حرارت قرار می دهیم و یک پیمانه آب را درونش می ریزیم ، سپس شکر را به آب اضاف می کنیم ، با جوش آمدن آب و هم زدن آب شکر را در آن حل می کنیم.

حالا آب لیموها را با دقت می گیریم و در صورت نبود لیمو از آبلیموی طبیعی استفاده می کنیم. شربت را از روی حرارت بر میداریم و آبلیمو را به آن اضاف می کنیم و داخلی ظرف مناسبی مثل پارچ می ریزیم.

حالا آب سرد را به لیموناد اضافه می کنیم . اضافه کردن مقدار آب سرد به خودمان بستگی دارد که دوست داشته باشیم لیموناد مون چقدر غلظت داشته باشد.

حالا شربت لیموناد ما آماده است ، برای اینکه شربت جا افتاده تری داشته باشیم باید آنرا به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهیم . اگر بعد از تست لیموناد متوجه شدید که شیرینی آن زیاد است می توانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

سکنجبین,شربت سکنجبین,طرز تهیه سکنجبین سنتی

آموزش کامل طرز تهیه شربت لیموناد تازه و خوشمزه طبیعی و خانگی

  • ۹۶/۰۲/۰۹
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی