ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

ساسان و داداش

بد نیستیم رد دادیم

  • ۰
  • ۰

دستور طرز تهیه بستنی شکلاتی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

بستنی شکلاتی , طرز تهیه بستنی شکلاتی , پخت غذای بستنی شکلاتی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه بستنی شکلاتی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای بستنی شکلاتی :

خامه :•: 2 پیمانه

پودر کاکائو :•: یک سوم پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری

اسانس وانیل :•: 1 قاشق چای خوری

شکلات نیمه شیرین خرد شده :•: 50 گرم

زرده تخم مرغ :•: 4 عدد

شکر :•: یک و نیم پیمانه

کافه گلاسه , طرز تهیه کافه گلاسه , پخت غذای کافه گلاسه

دسر گلابی, طرز تهیه دسر گلابی, پخت غذای دسر گلابی

طرز تهیه بستنی شکلاتی :

برای تهیه ابتدا بستنی شکلاتی خامه و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا مایه یک دست شود. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کف شیر ظاهر شود.

ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملا ذوب و یک دست شود.

در ظرف دیگری زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود

به طور تدریجی مخلوط داغ خامه و پودر کاکائو را روی زرده تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد. در صورتی که تخم مرغ بست آن را از روی صافی رد کنید.

در این مرحله ظرف را روی ظرف دیگری حاوی آب در حالت جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مانند فرنی سفت شود. آن را از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا بیش از اندازه نپزد.

پس از خنک شدن در فریزر قرار دهید.هر۳۰ تا ۴۰ دقیقه ظرف بستنی شکلاتی را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ آن از بین برود. این عمل را باید حداقل ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.

بانوفی پای , طرز تهیه بانوفی پای , پخت غذای بانوفی پای

دستور طرز تهیه بستنی شکلاتی مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه

  • ۹۵/۱۰/۳۰
  • مهرداد دومینو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی